НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Новини

Дата: від до Скинути
28 Грудня, 2018 р., 14:30
     Сьогодні, 28 грудня 2018 року, відбулася восьма, позачергова, сесія сьомого скликання Новопразької селищної ради. У її роботі взяли участь місцеві депутати у кількості – 15 осіб.      На порядку денному розглянули проект рішення про припинення юридичних осіб – Шарівської сільської ради Олександрійського району Кіровоградської області  та Пантазіївської сільської ради Знам’янськорго району Кіровоградської області,  шляхом їх приєднання до юридичної особи – Новопразької селищної ради Олександрійського району Кіровоградської області.     Дане рішення прийнято одноголосно.
28 Грудня, 2018 р., 13:29
З 1 січня 2019 року змінюються рахунки по зарахуванню коштів щодо сплати податків і зборів Новопразької ОТГ. За зміненими реквізитами звертайтесь до Новопразької селищної ради.
21 Грудня, 2018 р., 14:55
Сьогодні, 21 грудня 2018 року, в робочому режимі  пройшла сьома сесія сьомого скликання Новопразької селищної ради. В роботі зібрання  взяли участь 22 депутати.  На порядку денному розглянули наступні проекти рішень: 1. Про затверження  Програми благоустрою населених пунктів Новопразької селищної ради на 2019 рік. 2. Про затвердження програми надання одноразової матеріальної допомоги мешканцям Новопразької селищної ради на 2019 рік. 3. Про затвердження програми фінансування проведення заходів та свят на території Новопразькоїселищноїради на 2019 рік. 4. Про затверження  Програма розвитку земельних відносин на території Новопразької селищної ради  на  2019 рік. 5. Про  затвердження Програми фінансування видатків на компенсаційні виплати за пільговий проїзд пільгових категорій громадян на 2019 рік. 6.  Про затверження  цільової соціальної програму розвитку фізичної культури і спорту на території  Новопразької селищної ради на 2019 рік.  7.  Про затвердження Положення про Фонд охорони навколишнього природного середовища Новопразької селищної ради та перелік використання коштів у 2019 році. 8. Про затверження  програми економічного і соціального розвитку Новопразької селищної ради на 2019 рік. 9. Про умови оплати праці Новопразького селищного голови. 10. Про умови оплати праці секретаря Новопразької селищної  ради, заступників селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради, керуючого справами виконавчого комітету  ради  та виконуючих обов’язки старост Пантазіївського та Шарівського старостинських округів Новопразької селищної ради. 11.  Про місцевий бюджет Новопразької селищної ради на 2019 рік.                                 12. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості). 13. Про надання дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельних ділянок для передачі у власність. 14. Про припинення права користування на земельні ділянки сільськогосподарського  призначення громадянам селища. 15. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для передачі в оренду громадянам селища для городництва із земель не наданих у власність або постійне користування в межах селища Нова Прага. 16. Про передачу безоплатно у власність  земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд Моголівець Андрію Івановичу. 17. Про передачу безоплатно у власність  земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд Буйваленко Марії Василівні. 18. Про внесення змін до рішення Новопразької селищної ради № 119 від  28.11.2018 року.  Всі рішення прийнято без поправок та зауважень.
19 Грудня, 2018 р., 19:02
Сьогодні, 19 грудня 2018 року, о 16:00 годині на центральній площі Нової Праги урочисто засвітили вогні на Головній новорічній ялинці. Відкриття ялинки дало офіційний старт новорічним святам у Новопразькій ОТГ. Яскраві  вогні на головній зимовій красуні наповнили селище чарівною атмосферою Нового року та Різдва Христового.  На відкриття ялинки до Новопражців з найкращими побажаннями завітав Святий Миколай, який  привітав усіх дітей і дорослих із святом, запалив вогники на красуні – ялинці та пригостив малечу солодкими смаколиками. А глядачі мали змогу насолодитися концертною програмою, яку їм подарували: народний аматорський гурт «Петриківські козаки», вокальний ансамбль «Молодиці», народний аматорський хор «Хлібодар» та зірочки нашого селища - наші учні . Наприкінці свята під гучні заклики головна ялинка селища спалахнула яскравими кольорами і Святий Миколай запросив  усіх присутніх до святкового хороводу.
19 Грудня, 2018 р., 14:33
Сьогодні, 19 грудня 2018 року, відбулося чергове засідання виконавчого комітету Новопразької селищної ради. На порядку денному розглянули наступні проекти рішень:
17 Грудня, 2018 р., 21:28
Сьогодні, 17 грудня 2018 року, депутати сьомого скликання Новопразької селищної ради зібралися на засідання шостої позачергової сесії. 
15 Грудня, 2018 р., 19:43
     15 грудня 2018 року представницька група Новопразької об’єднаної громади працювали з польсько-українськими експертами та спеціалістом Програми DOBRE – Оленою Радул.      Пшемислав Фенрих та Магдалена Братков розподілили присутніх на чотири групи, які за допомогою методу SWOT-аналізу виокремили сильні і слабкі сторони громади, можливості, які відкриваються при реалізації плану Стратегічного розвитку, і загрози, що пов’язані із його втіленням в життя. У такій інтерактивній формі учасники зустрічі обмінювалися думками і своїм баченням розвитку громади. Робота була цікавою, плідною і результативною.       Нагадаємо, що Стратегічний план розвитку Новопразької об’єднаної громади, створений за допомогою спеціаліста Асоціації об'єднаних територіальних громад за підтримки U-LEAD з Європою – Антоніною Домікан та учасниками робочої групи громади, наразі на кінцевому етапі написання. Надалі планується об’єднати роботу спеціалістів U-LEAD з та створити довершений варіант Стратегічного плану.
13 Грудня, 2018 р., 16:22
     Сьогодні, 13 грудня 2018 року, Новопразька об’єднана громада розпочала реалізацію проекту USAID DOBRE «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність».
07 Грудня, 2018 р., 15:16
Сьогодні, 7 грудня 2018 року,  відбулася прощальна хода присвячена перепохованню воїнів-визволителів та мітинг приурочений 75-ій річниці вигнання нацистських окупантів з Нової Праги.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь