НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Новини

Дата: від до Скинути
07 Червня, 2019 р., 15:29
Державна служба України з надзвичайних ситуацій
06 Червня, 2019 р., 14:56
3 червня завідувач Новопразької бібліотеки-філії №1 Олена Сидоренко провела для молодших школярів літнього оздоровчого табору «Веселка», що діє при Новопразькому навчально-виховному об’єднані, захоплюючу віртуальну екскурсію «Бібліотечне місто».
03 Червня, 2019 р., 22:25
Святкування Дня захисту дітей у громаді дійсно вийшло масштабним та гучним! У центрі Нової Праги, на Співочому Полі та поблизу нього, було зосереджено кілька активних зон, де діти та їх батьки могли розважатися, займатися творчістю і просто відпочивати. Для всіх охочих працювали локації: малюнки на асфальті; face-art аквагримом; селфі-зона із дзеркалами; спортивний туризм; безкоштовні атракціони; бібліо-галявина, де книги, що ростуть з дерев, перетворюються у костюми і цікавих персонажів; тематична фото-зона «Діти янголи добра»; майстер-класи із паперової пластики; рушник із малюнків дитячих мрій, а також святкова програма і урочисте нагородження талановитих, працелюбних дітей.
03 Червня, 2019 р., 22:10
У перший день літа дітлахів Пантазіївки зібрало святкування Дня захисту дітей у центрі села. Яскраві повітряні кульки та різнокольорові прапорці прикрашали фасад будинку культури, на порозі якого облаштували уявну сцену. Шість номінантів від місцевої школи та дитячого садочку отримали відзнаку «Гордість громади». Це талановиті діти, що своєю творчістю, любов’ю до спорту та навчання здобувають високі результати на конкурсах, змаганнях і олімпіадах різних рівнів та прославляють нашу громаду.
31 Травня, 2019 р., 13:57
Попередження про небезпечні метеорологічні явища
27 Травня, 2019 р., 13:32
День вуличної музики – це  міжнародний волонтерський проект, ініціатором якого в 2007 році виступив легендарний литовський музикант Андрюс Мамонтовас, вже вшосте  пройшов  в багатьох містах України.  
23 Травня, 2019 р., 09:31
20 Травня, 2019 р., 23:04
Як Новопразькі колективи представляли свій співучий край на Всеукраїнському конкурсі у Кропивницькому

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь