НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

П’ятнадцята сесія Новопразької селищної ради сьомого скликання

Дата: 26.06.2019 09:22
Кількість переглядів: 608

25 червня 2019 року у актовій залі Новопразької дитячої музичної школи відбулося пленарне засідання п’ятнадцятої сесії Новопразької селищної ради сьомого скликання. Якісною та результативною була праця депутатів. Внесенні до порядку денного проекти рішень, що були рекомендовані постійними комісіями, засідання яких були проведенні напередодні 24 червня 2019року, мають вагоме значення для громади.

Серед прийнятих рішень були затверджені: «Антикорупційна програма ради Новопразької об’єднаної територіальної громади на 2019-2022 роки», «Програма розвитку цивільного захисту Новопразької об’єднаної територіальної громади на 2019-2022 роки» та необхідна для всіх мешканців програма фінансової підтримки Новопразького терапевтичного відділення комунального некомерційного підприємства «Олександрійська центральна районна лікарня Олександрійського районну Кіровоградської області на 2019-2021 роки».

Шляхом активного обговорення були прийняті регуляторні акти: «Про встановлення на території Новопразької об’єднаної територіальної  громади земельного податку на 2020 рік», «Про встановлення на території Новопразької селищної об’єднаної територіальної громади податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на 2020 рік», «Про встановлення на території Новопразької об’єднаної територіальної громади ставок єдиного податку на 2020рік», «Про встановлення на території Новопразької об’єднаної територіальної громади ставок туристичного збору», «Про встановлення на території Новопразької об’єднаної територіальної громади ставок транспортного податку».

Дані регуляторні акти були висвітлені  на офіційному сайті Новопразької селищної ради з травня 2019 року, після перевірки Державною регуляторною службою України. Всі бажаючі мали можливість ознайомитися та внести пропозиції.

А також на сесії депутати розглянули та прийняли рішення щодо земельних питань, а саме: надання дозволів на виготовлення технічної документації, дозволів на виготовлення проектів  землеустрою, прав користування на земельні ділянки, затвердження проектів землеустрою, надання у власність земельних часток (паїв).

Усі вирішені питання є основою для покращення рівня життя та добробуту кожного мешканця Новопразької об’єднаної територіальної громади і сприятимуть її розвитку.

 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь