НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Новини

Дата: від до Скинути
16 Жовтня, 2018 р., 09:27
12 жовтня 2018 року 9.00 відбулось чергове засідання виконавчого комітету Новопразької об’єднаної територіальної громади, яке провів селищний голова Б.Куруп. Члени виконкому розглянули низку важливих питань, серед них: надання грошової допомоги учасникам бойових дій та сім’ям загиблих в зоні АТО з нагоди святкування Дня захисника України; виконання бюджету Шарівської, Пантазіївської сільської ради та Новопразької селищної ради за 9 місяців 2018 року; взяття на позачерговий квартирний облік учасника АТО; видалення аварійних дерев та інші робочі питання.  В обговоренні питань порядку денного члени виконкому активно відстоювали позицію громади. Підсумки розгляду підбив селищний голова Б. Куруп. З усіх розглянутих питань виконавчий комітет Новопразької селищної ради ухвалив відповідні рішення.
08 Жовтня, 2018 р., 08:16
Новопразька об’єднана територіальна громада щиро і сердечно вітає освітян з професійним святом – Днем працівників освіти, яке об'єднує всіх тих, хто відкриває нам двері у квітучий сад знань, науки, мудрості. День працівників освіти – свято тих, хто завоював в нашому суспільстві заслужену повагу і вдячність, відкрив кожному з нас дорогу у велике життя, кому ми зобов’язані своїми життєвими і професійними перемогами. В цей святковий день, Куруп Богдан Анатолійович, завітав у гості до працівників дошкільної освіти та подарував комп’ютерну техніку для ефективного впровадження нових освітніх технологій. Дорогі освітяни, бажаємо вам, відчуття повноти і неповторності життя, здоров’я, невичерпних творчих сил, натхнення, щастя і благополуччя. Хай завжди щедрою на сходи буде освітянська нива, а в усіх ваших починаннях будуть супутниками успіх та удача!
05 Жовтня, 2018 р., 09:17
Інститут Політичної Освіти ЗАПРОШУЄ депутатів місцевих рад об’єднаних територіальних громад (ОТГ) зголошуватися до участі в навчальних семінарах з актуальних питань депутатської діяльності.
05 Жовтня, 2018 р., 08:59
3-го жовтня новопражців зібрала знаменна подія – пам’ятний захід з нагоди Дня народження, 100-річчя видатного земляка, краєзнавця та літописця Федора Миколайовича Плотніра. Незламна сила батьківських місць давала поштовх жити, працювати і творити для своєї малої Батьківщини, вивчати її, любити її, пестити найкращими словами. Ім’я Федора Миколайовича вишитою стрічкою пов’язане з історією нашої Нової Праги. Він непросто любив селище, він був безмежно закоханий в нього, в його історію.
27 Вересня, 2018 р., 10:34
          26 вересня в обласному центрі розпочала роботу шоста Міжнародна агропромислова виставка «AGROEXPO-2018». В рамках виставки пройшов традиційний «Покровський ярмарок». За гарною традицією наша громада гостинно приймала любителів виставки. Новопразька ОТГ познайомила відвідувачів з «Супер дідухом», зустрічала гостей добрим словом, щирою піснею та смачною стравою. Юні винахідники Новопразького НВК здивували своїми прогресивними та екологічними винаходами. Не зважаючи на втому, ми отримали безліч позитиву від грандіозного презенту нашої ОТГ. Це була справжня командна робота!
17 Вересня, 2018 р., 10:53
Будівельна амністія

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь