НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Антикорупційні механізми для Новопразької ОТГ

Дата: 19.06.2019 21:15
Кількість переглядів: 668

29-30 травня 2019 року у місті Кропивницькому робоча група з розробки антикорупційних механізмів у Новопразькій селищній об’єднаній територіальній громаді взяла участь у тренінгу «Антикорупційні механізми для ОТГ» в рамках проекту «Децентралізація приносить прозорість та ефективність в освіті та медицині» (UCCCT), який провели цікаві та креативні тренери Микола Орлов та Тетяна Романова.

Члени робочої групи вдосконалили та поглибили свої знання щодо бюджетного процесу та його прозорості, корупційних ризиків, антикорупційної експертизи, державних закупівель в ОТГ, використання E-Data і Prozorro, запобігання і врегулювання конфлікту інтересів, створення наглядових рад комунальних підприємств та їх функції, призначення посадових осіб та конкурсного відбору, антикорупційної ради та антикорупційної програми ОТГ, антикорупційних механізмів. Також на даному заході демократичним шляхом було обрано антикорупційні інструменти, що будуть впроваджені у нашій ОТГ.

14 червня у Новопразькій селищній раді відбулося зібрання членів робочої групи з експертом програми DOBRE з питань антикорупційних інструментів для ОТГ – Тетяною Романовою. Присутні обговорили та затвердили макет буклету для громадян Новопразької селищної об’єднаної територіальної громади, що пояснить Бюджет у цікавій, доступній та корисній формі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь