НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Дослідження умов життя та якості надання громадських послуг

Дата: 19.06.2019 15:48
Кількість переглядів: 585

12 червня 2019 року у актовій залі Новопразької дитячої музичної школи представники Фонду Розвитку Місцевої Демократії (Польща) – польсько-українська експертна група у складі Пшемислава Фенриха, Магдалени Братко та Оксани Колісник – презентували результати дослідження умов життя та якості надання громадських послуг.

Дане соціологічне дослідження проводилося в рамках програми DOBRE і за її кошти. Незалежне дослідження ознайомило з поглядами та думками мешканців громади. Це сприятиме знаходженню шляхів вдосконалення, конкретизації планів розвитку громади в різних сферах та наданню різноманітних послуг мешканцям належним чином.

Методологія дослідження базувалася на наукових розробках Варшавського університету і дозволила глибше зосередитися на оцінці конкретних послуг, місцевій інфраструктурі, економіці, соціальному розвитку, стані природного середовища, а також загальній оцінці якості життя у громаді.

«Результати дослідження умов життя та якості надання громадських послуг Новопразької об’єднаної територіальної громади»(презентація)

 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь