НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Новини

Дата: від до Скинути
21 Листопада, 2018 р., 19:34
21 листопада, рівно 5 років тому, почався Майдан, який назавжди змінив свідомість українців. Сьогодні Україна відзначає День Гідності та Свободи! З цієї нагоди в будинках культури, навчальних  закладах  та бібліотеках Новопразької об’єднаної  громади проведено пам’ятні заходи.
21 Листопада, 2018 р., 09:29
     20 листопада 2018 року, спеціалістами Програми DOBRE   Вікторією Зубковою та Оленою  Радул проведено  перше базове вимірювання “Індексу спроможності місцевої влади» (ICMB), який  встановлює рівень сукупної організаційної спроможності органів місцевого самоврядування у прийнятті управлінських рішень та налагодженні конструктивної і продуктивної співпраці з населенням для підвищення якості життя громади.
20 Листопада, 2018 р., 09:58
      19 листопада 2018 року, в активному темпі та плідній співпраці, пройшло третє засідання Робочої групи з розробки Стратегії розвитку Новопразької об‘єднаної територіальної громади. Цей проект реалізує Асоціація об'єднаних територіальних громад за підтримки U-LEAD з Європою. До засідання долучились працівники селищної ради, громадськість, підприємці, освітяни та молодь.       Координувала засідання робочої групи Антоніна Домікан - консультант зі стратегічного планування Всеукраїнської асоціації об'єднаних територіальних громад.      Новопразька громада попередньо сформолювала Місію та Бачення, визначила перелік завдань, які реалізовуватиме в рамках майбутньої стратегії розвитку та ідентифікувала її стратегічні цілі. Серед пріоритетів – розвиток дорожньої інфраструктури, удосконалення системи водопостачання та водовідведення, розвиток інфраструктури для здорового та змістовного дозвілля мешканців, створення умов для залучення інвестицій, покращення можливостей для розвитку малого та середнього бізнесу, підвищення рівня поінформованості та самоорганізації населення через ефективну комунікацію влади і громади, створення системи спортивного та культурного виховання дітей та молоді, підвищення рівня безпеки на території громади, екологічне благополуччя громади.      Загалом, зустріч була змістовною та пізнавальною. Присутні отримали чимало роз’яснень та практичних порад.
19 Листопада, 2018 р., 16:33
Сьогодні, 19 листопада, в приміщенні Олександрійсього БДЮТ директором Новопразького БК №1, народним майстром та членом Національної спілки майстрів народного мистецтва України - Світланою Пісковою, було проведено майстер-клас з плетіння кукурудзяним листом для керівників гуртків. Всі отримали безліч позитивного настрою та отримали нові навички і знання.
19 Листопада, 2018 р., 10:00
17 листопада, у спортивній залі Олександрійського колегіуму пройшли регіональні змагання Всеукраїнського спортивно – масового заходу серед школярів «Cool Games 2018».
19 Листопада, 2018 р., 09:59
17 листопада, на базі КСК «Олімп» пройшли змагання вихованців Олександрійської ДЮСШ «Колос» за першість району з міні-футболу між учнями 2007-2009 р.н.,
18 Листопада, 2018 р., 16:43
17 листопада, на базі КСК «Олімп» відбулися змагання з міні-футболу присвячені Дню працівників агропромислового комплексу України. У змаганнях взяли участь шість команд : «Колос» - м. Олександрія; Приютівка; Войнівка; Головківка444; смт. Олександрійське; Новопразька ОТГ. Представили нашу команду молоді, активні та заповзяті любителі футболу - Богдан Куруп, Артем Завадський, Владислав Неживенко,Андрій Небелиця, Арсен Рябошапко, Володимир Марчук та Андрій Цевух.  Всі команди були гідними одна одної . За результатами запеклої боротьби перше місце зайняла Войнівка, яка у фінальному матчі виграла у команди «Колос» - 5:2. Відповідно, друге місце посіла команда «Колос» міста Олександрія. У матчі за третє місце збірна Новопразької ОТГ перемогли смт. Олександрійське з рахунком 3:2. Четверте місце посіла команда смт. Олександрійське, п’яте - Приютівка, шосте – Головківка. Переможців змагань нагородили почесними грамотами.  Висловлюємо щиру подяку нашим хлопцям за їхню злагоджену командну роботу. Бажаємо їм натхнення та ще більших здобутків у майбутньому.
17 Листопада, 2018 р., 19:26
Шановні трударі Новопразької об’єднаної територіальної громади!
16 Листопада, 2018 р., 13:55
Сьогодні, з нагоди Дня працівників сільського господарства, яке відзначається у третю неділю листопада, в Олександрії біля будівлі районної державної адміністрації оновили Дошку пошани.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь