НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Новини

Дата: від до Скинути
09 Вересня, 2017 р., 16:07
9 вересня  2017 року в приміщенні Новопразької селищної ради відбулося засідання «круглого столу» на тему: «Актуальні питання децентралізації»
31 Серпня, 2017 р., 22:08
Дорогі школярі, вчителі та батьки! Щиро вітаю Вас з початком нового навчального року, – всенародним святом мудрості, добра, натхнення та нових відкриттів. Це – день, з якого починається дорога в майбутнє для кожного з Вас. Усім, хто 1-го вересня прийшов до навчальних закладів здобувати знання, бажаю досягти своєї мети у житті, знайти взаєморозуміння з вчителями, зустріти добрих і надійних друзів. А особливо, нашим дорогим першокласникам – ніколи не зупиняйтеся на дорозі Знань, вона цікава і по-справжньому нескінченна! Роки навчання — найкращі в нашому житті. Саме в цей час ми знаходимо вірних друзів, відкриваємо у собі здібності, визначаємо орієнтири на все життя. У нашій пам’яті назавжди лишаються імена улюблених учителів, гордість за рідну школу. Я бажаю всім, хто сьогодні здобуває освіту, пишатися часом, проведеним у стінах ваших навчальних закладів. Цінуйте своїх учителів — людей, які вкладають у кожного з вас частинку серця, поважайте батьків, однокласників. Будьте впевнені у власних силах і здібностях. Хочу висловити  велику вдячність  шановним учителям за щоденну самовіддану працю, розуміння, турботу, мудрість і терпіння. Нехай ваша складна, але благородна праця збагачує знаннями й мудрістю нові покоління, а вам самим приносить щастя і задоволення. Зичу всім школярам сміливості й упевненості в собі, високого натхнення в пізнанні світу, захопливих відкриттів і нових перемог у новому навчальному році! З найкращими побажаннями та вірою у ваше добре майбутнє! Ще раз вітаю всіх, дорогі друзі, з новим навчальним  роком ! Зі святом – Днем знань ! Успіхів Вам у праці та навчанні!   З повагою, селищний голова Ольга Горбенко
28 Серпня, 2017 р., 09:29
Військового з Нової Праги посмертно нагородили орденом "Народний Герой України"
25 Серпня, 2017 р., 12:42
Урочистості до Дня Незалежності України відбулися в центральній частині селища 24.08.2017 р. Захід відкрився символічним врученням короваю жителям селища. З промовою до краян виступила селищний голова Ольга Горбенко. Жителі селища та гості хвилиною мовчання вшанували пам'ять всіх вірних синів України, які віддали власне життя за її незалежність.
24 Серпня, 2017 р., 13:35
Відеопоздоровлення селищного голови до Дня Незалежності України 2017
24 Серпня, 2017 р., 12:32
Вдруге в селищі Нова Прага проведено патріотичний велозаїзд до Дня Державного Прапору України та Дня Незалежності України, ініціатором якого є  Новопразька селищна рада. Захід проходив під гаслом «За мирне небо над Україною». Після щирих  вітань і побажань Микола Бугайов оголосив  велопробіг відкритим. Висловлюємо подяку  учасникам заходу, неперевершеній ведучій Ірині Півняк, Сергію Калашніку за гарне озвучення, відділенню Олександрійського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області за безпечне проходження дистанції, Новопразькій АЗПСМ за відповідальний медичний супровід.
01 Серпня, 2017 р., 17:00
      30 липня 2017 року пройшов звітний концерт  танцювального колективу «Невгамовні».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь