НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Новини

Дата: від до Скинути
26 Червня, 2017 р., 00:03
   22-25 червня 1017 року  в м.Скадовськ, Херсонської області пройшла  Всеукраїнська Колосіада під патронатом Комітету Верховної Ради України з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту і туризму серед голів об'єднаних територіальних громад сіл і селищ, сільських, селищних голів та їх заступників, старост. Всеукраїнське фізкультурно-спортивне товариство «Колос» приурочило ці змагання до Дня Конституції і Дня заснування Міжнародного олімпійського комітету. 
20 Червня, 2017 р., 18:01
Новопразька селищна рада дбає про благоустрій населеного пункту.
20 Червня, 2017 р., 17:50
          Наше довкілля, рідна природа чарує нас в усі  пори року. Природа України – це національне багатство країни. Та багатства природи небезмежні, тому щоб привернути увагу до екологічного календаря червня, а саме Всесвітнього дня охорони навколишнього середовища в Новопразькій центральній бібліотеці-філії  проведено калейдоскоп цікавих фактів  «Здоров’я природи – здоров’я людини». Захід,  на який завітали відввідувачі табору «Веселка»  із загонів «Діамант» та  «Бджілка» проходив під девізом  «Живи без шкоди для природи».  Розмова йшла про те, що здоров’я людини нерозривно пов’язане  з природою. А дерева, кущі, лугові, польові й лісові квіти ростуть не для того, щоб їх ламати, рвати, топтати, звірі – не для того щоб нищити, а водойми – щоб забруднювати.  Бібліотекар Бутко Л.В. підготувала ще й цікавинки про екзотичні дерева, дерева-донори,  дерева-вампіри, друїд-гороскоп, загадкових звірів, водопад-родзинку Антарктиди.  Присутні ознайомилися з газетними  та Інтернет-новинками. 
20 Червня, 2017 р., 17:47
    І дорослі і малі полюбляють мультики тому 14 червня в дитячому відділі Новопразької центральної бібліотеки-філії,було організовано літній бібліотечний кінозал «Мультяшне літо»-де діти з цікавістю і
18 Червня, 2017 р., 07:58
Ми – нащадки славних козаків! Бережем минулу славу - Славу прадідів своїх. Гей, ви, браття, - хай ми не багаті, Все, що треба, нам дали батьки. Є в нас воля, жде щаслива доля, Ми - нащадки славних козаків! 
15 Червня, 2017 р., 20:08
На виконання вимог ст.. 13 Закону України «Про бджільництво», наказу Міністерства аграрної політики України і Української академії аграрних наук  від 20.09.2000 року № 184/82 «Порядок реєстрації пасік» та у зв’язку з початком проведення комплексу профілактичних і винищувальних заходів щодо боротьби з шкідниками, хворобами і бур’янами в посівах сільськогосподарських культур  всі пасіки юридичних та фізичних осіб, які знаходяться на території Новопразької селищної ради, а також пасіки, які виїздять на кочівлю, повинні бути зареєстровані в сільській (селищній) раді та в державній установі ветеринарної медицини, яка  обслуговує дану місцевість.
15 Червня, 2017 р., 20:01
                  
09 Червня, 2017 р., 20:52
У всіх дошкільних дитячих закладах  Нової Праги завершились традиційні випускні свята. Ці дні - святкові, радісні, веселі і сумні водночас. Зворушені батьки, схвильовані діти… Свято, коли діти прощаються з дитинством.  У житті у кожного з нас є чимало пам’ятних подій. Одна із таких - останнє випускне свято у дитсадочку. 
01 Червня, 2017 р., 16:57
Повідомляємо громадян, власників магазинів, маркетів, кіосків, що протягом травня 2017 року в Україні зареєстровано 5 випадків захворювання на ботулізм (три в м.Києві, один в м. Бровари Київської області та один в м. Херсон), один з яких летальний. Захворювання пов’язується з вживанням риби в’яленої непотрошеної, придбаної в торгівельній мережі, виробництва ФОП Меркулова А.В. (юридична адреса: м. Світловодськ, буд. Будівельників, 16/27; адреса потужностей: Світловодський район, с. Павлівка, вул. Центральна, 34-а), постачальник продукції: ТОВ «ЧУДО-ЮДО» (м. Світловодськ).
01 Червня, 2017 р., 15:02
                                      В Новій Празі пройшло свято до Дня захисту дітей опен-ейр асорті «Віддамо цей світ дитині», яке організували та провели працівники  Новопразької центральної бібліотеки-філії. Дійство розпочалося на подвір’ї бібліотеки. Ведучі розповідали про права дитини на всебічну участь у культурному і творчому житті, у забезпеченні  повноцінного дозвілля та відпочинку, про право на захист від фізичного та психічного насильства. Далі бібліотекарі провели опитування серед односельців з чим у них пов’язано свято 1 червня. У дітей - це літо та відпочинок, у дорослих - повернення у дитячі спогади, а в переселенки  Лисенко Л. В. - день народження.  А потім запросили юнь  і доросле населення селища на «Майдан улюблених віршів». Учасники розповідали твори українських поетів , бухгалтер і вихователька, робітник і продавчині, юнаки та дівчата, окремі жителі та сім’я Татусько.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь