НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Новини

Дата: від до Скинути
28 Листопада, 2017 р., 17:53
В рамках проведення акції по запрошенню громадян селища на службу за контрактом до лав Національної гвардії України, до Нової Праги завітали військовослужбовці гвардійської авіаційної бази, в/ч 2269, м. Олександрія. Виступ військового оркестру привертав увагу жителів селища, а тендітна берегиня нашого миру і спокою спілкувалася з громадянами селища. Національна гвардія України є військовим формуванням з правоохоронними функціями, що входить до системи Міністерства внутрішніх справ України і призначено для виконання завдань із захисту та охорони життя, прав, свобод і законних інтересів громадян, суспільства і держави від злочинних та інших протиправних посягань, охорони громадського порядку та забезпечення громадської безпеки, а також у взаємодії з правоохоронними органами - із забезпечення державної безпеки і захисту державного кордону, припинення терористичної діяльності, діяльності незаконних воєнізованих або збройних формувань (груп), терористичних організацій, організованих груп та злочинних організацій.
27 Листопада, 2017 р., 13:45
Перші чотири світлодіодних ліхтаря запрацювали на вулицях Центральній та Миру. Депутатським корпусом селищної ради прийнято рішення про встановлення автономних LED світильників, що працюють на сонячних батареях, біля двох неосвітлених мостів вздовж дороги територіального значення Т-12-05.  Результатом використання економних світильників, що працюють на альтернативних джерелах енергії, стане не лише зниження споживання електроенергії в мережі зовнішнього освітлення селища, а й створення більш комфортних умов для новопразьців. За допомогою автоматичної системи управління запрограмована робота світильника під вимоги світлового дня та пори року. І якщо це дасть ефективний результат, то і надалі можливе застосування інноваційного підходу у вирішенні питання вуличного освітлення. Торги по допорогових закупівлях пройшли з використанням системи ProZorro. Після двох турів торгів переможцем аукціону визнано ФОП "ШЕВЧЕНКО АНТОН АНАТОЛІЙОВИЧ" з м. Запоріжжя, а ціну з прогнозованої у 120 тисяч гривень знижено до 63 тисяч гривень.  https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2017-10-12-001283-a
25 Листопада, 2017 р., 17:56
23 листопада о18:00 у театрі ім. М. Кропивницького пройшов літературний вечір Оксани Забужко – письменниці, поетеси, філософа, культуролога, яка презентувала збірку короткої прози "Після третього дзвінка вхід до зали забороняється" та книги есеїстики "І знов я влізаю в танк".
24 Листопада, 2017 р., 17:08
Кожного року в четверту суботу листопада Україна і світ вшановують вбитих голодом під час геноциду 1932 – 1933 років. 
21 Листопада, 2017 р., 18:43
24.11.2017 р. о 10:00 годині в приміщенні Новопразької селищної ради відбудеться зустріч з  працівниками Управління соціального захисту населення Олександрійської РДА та фахівцями Олександрійського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги,  на тему: "Соціальний захист сімей, жінок та неповнолітніх, протидія  насильству в сім"ї". Також буде здійснено прийом громадян з питань соціального захисту та правових питань.
21 Листопада, 2017 р., 18:28
Шановні односельці!
21 Листопада, 2017 р., 17:11
18 – 19 листопада  в м. Кропивницький  у приміщенні обласної філармонії відбувся УІ Всеукраїнський  фестиваль – конкурс « Свято талантів». Головна сцена нашої області  гостинно зустріла понад 180 учасників з м. Черкаси, м. Херсон, м. Кропивницький , сіл і містечок Кіровоградської області.
20 Листопада, 2017 р., 10:42
Новопразьке НВО - відкриють дитячий садок і реконструюють школу
20 Листопада, 2017 р., 09:59
Відкриття нової котельні Новопразького НВК відбулося 17 листопада 2017 року. На майданчику зібралися учні школи, вчителі та представники громадськості. Директор школи Мітленко Л.О привітала присутніх із введенням в експлуатацію нового приміщення та побажала покращення мікроклімату в школі. Заступник директора з виховної роботи Півняк І.Г. зазначила, що реалізація проекту з будівництва нової котельні школи стала можливою завдяки зусиллям народного депутата Верховної Ради України Кузьменка А.І. та співпраці з обласною, районною та селищною владою, Проектом ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду-ІІІ» (Вартість проекту на суму 3 млн. 700 тис. грн.). Із селищного бюджету надано субвенцію 10% (370000 грн.)від загальної суми проекту.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь