НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

На сороковій сесії Новопразької селищної ради

Дата: 17.05.2018 23:26
Кількість переглядів: 749

Фото без опису17 травня 2018 року відбулась  сорокова позачергова сесія Новопразької селищної ради. Депутатами прийнято рішення про внесення змін до бюджету з метою фінансування придбання та встановлення ліхтарів на сонячних батареях. Аукціон закупівлі пройшов 03 травня 2018 року через систему Prozorro і визначено переможця, який встановить 10 ліхтарів на сонячних батареях за 139 900.00 грн.

Визначено перелік підприємств та види оплачуваних суспільно корисних робіт для осіб, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді суспільно корисних робіт у 2018 році. Законом «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення захисту права дитини на належне утримання шляхом вдосконалення порядку примусового стягнення заборгованості зі сплати аліментів», більш відомим в народі як закон "Чужих дітей не буває", що набув чинності 6 лютого цього року, визначено нові способи притягнення до відповідальності боржників, які мають заборгованість зі сплати аліментів понад за 6 місяців. Зокрема, документ передбачає нове адміністративне стягнення для неплатника аліментів ? виконання суспільно-корисних робіт тривалістю від 120 до 240 годин.

Розглянуто ряд земельних питань що стосувались припинення та надання права землекористування, надання дозволу на розробку проекту землеустрою.

На завершення селищний голова подякувала депутатам за плідну роботу на розвиток селища і висловила сподівання, що новий склад депутатського корпусу і надалі буде продовжувати докладати максимум зусиль для покращення якості життя у Новопразькій об’єднаній територіальній громаді.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь