НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Презентація Академії Жіночого Лідерства

Дата: 13.06.2019 12:54
Кількість переглядів: 607

Фото без опису

Актова зала Новопразької дитячої музичної школи 12 червня зібрала прекрасну половину ініціативних мешканців нашої громади на презентаційну зустріч Академії Жіночого Лідерства, яку підготували разом з виконавчим комітетом Новопразької селищної ради її членкині Олена Панченко та Людмила Красницька.

У теплій атмосфері активне жіноцтво отримало в доступній та цікавій формі інформацію про Національний Демократичний Інститут (НДІ) як про виконавчий партнер програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність (DOBRE)».

Одними з напрямків роботи НДІ є навчання місцевих лідерів з питань ґендерно-орієнтованого бюджетування (ҐОБ), проведення тренінгів для жінок з розвитку лідерських навичок, підвищення громадського розуміння переваг політичної участі жінок, а також розбудова міжпартійної та міжсекторальної мережі жінок-лідерок.

Громадські активістки ознайомилися з метою, завданнями, цілями та результатами роботи НДІ і перевагами участі в Академії Жіночого Лідерства, яка надає можливість стати більш впевненою у власних силах, пройти цикл навчальних тренінгів, знайти однодумиць, реалізувати свої ідеї, вплинути на владу та захищати власні інтереси.

Усі учасниці презентації отримали позитивні враження, піднесений настрій та чудовий привід для роздумів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь