НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Свято сонця, усмішок, настрою

Дата: 01.06.2017 15:02
Кількість переглядів: 588

                                Фото без опису      В Новій Празі пройшло свято до Дня захисту дітей опен-ейр асорті «Віддамо цей світ дитині», яке організували та провели працівники  Новопразької центральної бібліотеки-філії. Дійство розпочалося на подвір’ї бібліотеки. Ведучі розповідали про права дитини на всебічну участь у культурному і творчому житті, у забезпеченні  повноцінного дозвілля та відпочинку, про право на захист від фізичного та психічного насильства. Далі бібліотекарі провели опитування серед односельців з чим у них пов’язано свято 1 червня. У дітей - це літо та відпочинок, у дорослих - повернення у дитячі спогади, а в переселенки  Лисенко Л. В. - день народження.  А потім запросили юнь  і доросле населення селища на «Майдан улюблених віршів». Учасники розповідали твори українських поетів , бухгалтер і вихователька, робітник і продавчині, юнаки та дівчата, окремі жителі та сім’я Татусько.

    Цю ініціативу підхопила бібліотекар дитячого відділу та провела вуличну акцію «Міняю кульку на віршик». Підчас якої діти із захопленням не тільки декламували вірші, а й співали пісні та розповідали казочки за що отримували різнокольорові кульки. А бібліотекар бажала дітям здоров’я, та гарного літнього відпочинку.

     День захисту дітей – це не тільки веселе свято для самих дітей, це і нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, щоб усі діти росли щасливими, вчилися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь