НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Колосіада 2017 у Скадовську

Дата: 26.06.2017 00:03
Кількість переглядів: 681

Фото без опису   22-25 червня 1017 року  в м.Скадовськ, Херсонської області пройшла  Всеукраїнська Колосіада під патронатом Комітету Верховної Ради України з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту і туризму серед голів об'єднаних територіальних громад сіл і селищ, сільських, селищних голів та їх заступників, старост. Всеукраїнське фізкультурно-спортивне товариство «Колос» приурочило ці змагання до Дня Конституції і Дня заснування Міжнародного олімпійського комітету. 

Учасників спортивного свята привітав голова Всеукраїнського ВФСТ «Колос» Олександр Мендусь. А його заступник Михайло Вінтоняк зачитав вітання Голови Верховної Ради України Андрія Парубія.

   Збірні команди з 24 областей нашої країни, понад чотириста  керівників місцевого самоврядування з’їхалися до теплого моря, аби позмагатися у волейболі, міні-футболі, настільному тенісі, шахах, шашках, дартсі та більярді. Команда Кіровоградської області була представлена учасниками з Кіровоградського, Компаніївського, Добровеличківського, Маловисківського, Устинівського та Олександрійського району.

            Спортсмени нашого степового краю гідно вели боротьбу на спортивних аренах Скадовська, зазнали і гіркоти поразки і радості перемог. Найбільшого спортивного успіху у цих змаганнях досягнув заступник селищного голови Оникіївської сільської ради Михайло Новур, здобувши перше місце у змаганнях з гирьового спорту. Честь Олександрійщини  на цих змаганнях захищав заступник Новопразького селищного голови Микола Бугайов.

   Крім спортивної складової,  як основної мети Всеукраїнської Колосіади, в рамках заходу відбувся "круглий стіл". Голови об’єднаних територіальних громад сіл і селищ та їх заступники, голови сіл і селищ та їх заступники, старости активно долучилися до обговорення шляхів розвитку фізичної культури і спорту в умовах адміністративно-територіальної реформи в Україні. Зустріч лідерів сільських громад України породила велику кількість нових ідей із розвитку сільської громади, вселила непереборне бажання зробити власне село чи селище кращим у спорті району, області, України.

   Дійсно, Колосіада доводить свою важливість і життєздатність, спортивні традиції зберігаються, керівники місцевого самоврядування подають позитивний приклад ведення здорового способу життя. Сила олімпійського руху згуртовує.

Житиме село – буде процвітати Україна!

Фото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь