НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

У Новопразькій громаді навчають майбутніх працівників ЦНАПу

Дата: 22.07.2020 08:09
Кількість переглядів: 1176

У Новопразькій об’єднаній громаді продовжується робота з організації Центру надання адміністративних послуг. Після прийняття рішення про утворення самого центру розпочалася підготовка кваліфікованих кадрів, які безпосередньо займатимуться адміністративною діяльністю.

20 та 21 липня у Новопразькій громаді відбулося навчання працівників майбутнього Центру надання адміністративних послуг. Заняття проводилися на базі нової багатофункціональної зали Новопразької дитячої музичної школи під керівництвом тренера програми "U-LEAD з Європою" Тамари Кшановської.

До адміністративних навчань залучили працівників Новопразької селищної ради. Приєдналися також місцеві депутати та громадські активісти. Загалом участь у заняттях взяли 16 представників Новопразької ОТГ.

Захід складався з трьох основних модулів, під час яких розглянули важливі аспекти роботи майбутніх адміністраторів:

  • роль місцевого самоврядування в обслуговуванні громади;
  • реалізація власних та делегованих повноважень у сфері надання послуг;
  • типові проблеми адміністративних послуг та їх надання;
  • порядок надання базових послуг та параметри їхньої якості.

Надалі заплановані ще два тренінги з підвищення кваліфікації спеціалістів, які відбудуться у серпні 2020 року. Навчання проводиться завдяки співпраці Новопразької громади з програмою «U-LEAD з Європою».

Нагадаємо, рішення про створення власного Центру надання адміністративних послуг Новопразька селищна рада ухвалила на початку липня. Депутати визначили, що ЦНАП працюватиме на постійній основі у будівлі Новопразького будинку дитячої та юнацької творчості. Тоді ж селищна рада Новопразької ОТГ затвердила положення про роботу закладу, посадовий склад та графік прийому громадян, а також утворила віддалені робочі місця для адміністраторів ЦНАПу у селах Пантазіївка та Шарівка. Створення ЦНАПу покликане наблизити та спростити процедуру надання адміністративних послуг усім жителям Новопразької громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь