НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Сучасність і комфорт: у Новопразькій ОТГ завершили реконструкцію актової зали

Дата: 07.07.2020 21:19
Кількість переглядів: 1288

Фото без опису

Багатофункціональну залу для проведення сесій, конференцій, семінарів, тренінгів, зустрічей та музичних концертів відтепер має Новопразька об’єднана громада. В ОТГ завершився масштабний проєкт реконструкції актової зали.

Стара зала Новопразької дитячої музичної школи докорінно змінила свій вигляд. Приміщення 1963 року перетворилося у затишне місце із сучасними меблями, технікою та кондиціонером для ефективної роботи органів місцевого самоврядування, активного громадського життя та культурного дозвілля.

Фото без опису

Перетворити приміщення у багатофункціональну залу вдалося завдяки реалізації проєкту за  програмою «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) та фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). Загальна вартість проєкту склала близько 600 тисяч гривень. Понад 45% від цієї суми — внесок громади, іншу частину фінансування надали міжнародні партнери.

За кошти проєкту провели серйозні будівельні роботи у залі: пошпаклювали та пофарбували стіни, замінили двері, облаштували натяжну стелю та покриття з ламінату, замінили плінтуси та зробили нову сцену. Окрім того, здійснили необхідні електромонтажні роботи. 

Фото без опису

Після завершення ремонту закупили нові меблі та обладнання для зали, зокрема, проектор, комп’ютерну техніку, мікрофони, відеокамеру для забезпечення відеоконференцзв'язку, кондиціонер. Нове аудіо- та відеообладнання дозволить ефективно проводити сесії Новопразької селищної ради, засідання виконавчого комітету, збори жителів громади, інтерактивні навчання та концерти вихованців Новопразької музичної школи з використанням сучасної техніки. 

Створення багатофункціональної зали — ще один успішно втілений в життя керівництвом громади напрям Стратегії розвитку Новопразької об’єднаної територіальної громади на 2019-2028 роки. Раніше, нагадаємо, Новопразька селищна рада придбала сміттєвоз та самоскид для покращення інфраструктури та забезпечення комфортних умов життя для мешканців ОТГ.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь