НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Дезінфекція триває: у центрі уваги – під’їзди багатоповерхівок

Дата: 17.04.2020 18:30
Кількість переглядів: 828

Фото без опису

У Новопразькій об’єднаній громаді тривають заходи з дезінфекції людних місць. Працівники комунального підприємства «Новопразьке» обробляють спеціальним дезінфекційним розчином під’їзди багатоповерхових будинків у селищі Нова Прага. 

Комунальники у спеціальних захисних костюмах підіймаються поверхами багатоквартирних будинків та розпилюють розчин дезінфекційного засобу на сходах. Обробляють ретельно сходові майданчики та поручні. Дезінфекцію проводять у всіх 9 багатоповерхових будинках Нової Праги.

Дезінфекція під’їздів покликана зменшити ризики передачі шкідливих бактерій і небезпечних вірусів, які можуть знаходитися на поверхнях. Спеціальний розчин знищує хвороботворні мікроби та мікроорганізми на сходах, де щодня проходить велика кількість людей.

Фото без опису

Нагадаємо, що сьогодні у Новопразькій об’єднаній громаді відбувається цілий комплекс дезінфекційних заходів, які направлені за запобігання поширенню коронавірусної інфекційної хвороби COVID-19 на території ОТГ. Обробляють не лише під’їзди багатоповерхівок, але й тротуари, лавки, спортивні та дитячі майданчики, автобусні зупинки, територію, прилеглу до продуктових магазинів, адміністративних будівель. Щотижня спеціальний дезінфекційний піноутворювач розпилюють на проїжджу частину автомобільних доріг Новопразької громади. Триватимуть усі ці запобіжні заходи до завершення карантину та покращення епідеміологічної ситуації в країні 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь