НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Дезінфекція на дорогах: у Новопразькій громаді обробляють проїжджу частину

Дата: 10.04.2020 11:43
Кількість переглядів: 1048

Фото без опису

Автомобільними дорогами Новопразької об’єднаної громади із 9 квітня рухається автомобіль та розпилює спеціальний дезінфекційний розчин на проїжджу частину. Так у громаді запобігають поширенню коронавірусної інфекції COVID-19.

Спеціальний розчин, яким обробляють дороги, — це піноутворювач «Пірена». Використовувати цей спецрозчин для дезінфекції об’єктів довкілля, споруд та будівель рекомендував «Кіровоградський обласний лабораторний центр МОЗ України». Він не шкодить людям та тваринам, але знищує збудники інфекцій, які знаходяться на дорожньому покритті.

Піноутворювачем обробляють автомобільні дороги Новопразької об’єднаної громади, де спостерігається найбільший рух транспорту. Загалом планують дезінфікувати близько 20 кілометрів проїжджої частини.

Дезінфекція комунальних доріг Новопразької об’єднаної громади відбувається за рішенням Оперативного штабу Новопразької селищної ради з питань запобігання поширенню хвороби COVID-19, спричиненої SARS-CoV-2. Таке рішення штаб ухвалив на основі рекомендацій Кабінету Міністрів України та Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Дезінфікуватимуть автомобільні дороги Новопразької ОТГ щотижня, до завершення карантину. Побачити, як це відбувається, можна навіть вдома, не порушуючи карантинних обмежень, — на сторінці Новопразької об’єднаної громади у мережі Фейсбук. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь