НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Дезінфекція в дії: у Новопразькій громаді обробляють тротуари та зупинки

Дата: 27.03.2020 20:05
Кількість переглядів: 1541

У Новопразькій громаді 27 березня почали обробляти місця найбільшого скупчення людей. Відповідне рішення ухвалив на своєму засіданні напередодні Оперативний штаб селищної ради з питань запобігання поширенню на території громади хвороби COVID-19.

Дезінфекційними засобами обробляють тротуари та різні місця, де найчастіше збираються жителі громади, — зупинки, лавки, спортивні та дитячі майданчики, території, прилеглі до продуктових магазинів, місця біля адміністративних будівель.

Займається знезараженням працівник місцевого комунального підприємства «Новопразьке». Він працює у захисному одязі та протигазі, використовує спеціальний дезінфекційний апарат.

Обробку здійснюють спеціалізованим сертифікований засобом. Розпилений у людних місцях, він допомагає знищити різноманітні віруси та бактерії, які можуть знаходитися на поверхнях та тротуарах.

Дезінфекцію спеціалісти комунального підприємства проводять у центральній садибі та всіх старостинських округах Новопразької громади. Знезаражувати  планують протягом усього карантину, один раз на день.

Обробка дезінфекційними препаратами сприяє зменшенню концентрації збудників інфекційних хвороб у громадських місцях. Сьогодні це один із головних способів запобігти захворюванню жителів громади на коронавірус.

Побачити, як дезінфікують людні місця у Новопразькій громаді, ви зможете навіть у самоізоляції – на сторінці громади у Фейсбуці. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь