НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Не лише самоскид: автомобіль громади обладнали на пів мільйона

Дата: 12.01.2021 11:23
Кількість переглядів: 716

У Новопразькій громаді удосконалюють техніку для дорожніх робіт. Автомобіль-самоскид МАЗ, який громада придбала у травні минулого року за проєктом від програми DOBRE, поповнився новим обладнанням.

Обладнання для дорожньої машини комбінованого типу — це можливість не лише використовувати самоскид для перевезення сипучих матеріалів, але й доглядати за дорогами громади протягом усього року.

Відтепер за допомогою самоскиду можна прибирати сніг, розчищати дороги від заметів та боротися з ожеледицею на дорожньому покритті. Для цього Новопразька селищна рада придбала до автомобіля бункер для суміші піску та солі. Піскорозкидач сучасного типу швидко встановлюється на самоскид без застосування спеціальної техніки і має високу потужність.  

      

До переліку придбаного обладнання також додалися спеціальний відвал для очищення снігу та дорожня щітка.

«Говорять, що зима завжди приходить раптово. Так от, снігоочисне обладнання дозволить нам бути готовими до зимових сюрпризів погоди. І нам не доведеться шукати деінде техніку, щоб прибрати сніг з доріг громади або посипати вулиці від ожеледі. Нове обладнання – це ще одна можливість зробити життя у громаді комфортнішим», — зазначив з приводу придбання голова Новопразької громади Богдан Куруп.

На нове обладнання Новопразька селищна рада витратила 500 тисяч гривень. Кошти виділили із селищного бюджету. Це запланована частка фінансування, який громада зобов’язалася виконати відповідно до проєкту придбання самоскида. Нагадаємо, що автомобіль Новопразька громада отримала завдяки реалізації селищною радою проєкту в рамках програми міжнародної технічної допомоги «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь