НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Інновації для навчання: новопразькі школярі отримали цифрове обладнання

Дата: 21.12.2020 13:10
Кількість переглядів: 811

Фото без опису

У Новопразькій громаді втілюють у життя проєкт з обладнання STEM-лабораторії робототехніки SPIKE. Нещодавно майбутня лабораторія отримала найголовніше – цифрове обладнання для навчання школярів.

Інноваційний клас із різноманітними можливостями для навчання дітей програмуванню, новітніх комп’ютерних систем, 3-D моделюванню створюють на базі гуртка робототехніки у Новопразькому навчально-виховному комплексі. Саме тут і з’явилося нове обладнання: велика інтерактивна панель, 3-D принтер та шість ноутбуків.

Директор Новопразького НВК презентувала комп’ютерне обладнання, а вчитель інформатики розповіла, як збираються використовувати інновації на уроках та позакласних заняттях. Зокрема, інтерактивна панель та нові ноутбуки дозволять зробити уроки з інформатики, технологій, заняття гуртків із ЛЕГО-конструювання та робототехніки різноманітними, цікавими для дітей і дійсно такими, що відповідають вимогам часу.

Фото без опису    Фото без опису

За допомогою 3-D принтера школярі навчатимуться створювати об’ємні полімерні моделі різноманітних пристроїв, деталей, іграшки та макети, вивчатимуть та застосовуватимуть на практиці знання з 3-D моделювання.

Поповнився інтерактивною панеллю й кабінет української мови та літератури. Вона може працювати у трьох режимах, дозволяє підключати комп'ютери і інші цифрові пристрої, активно використовувати Інтернет для навчання та оцінювання знань школярів.

Фото без опису

Сучасне комп’ютерне обладнання та створення STEM-лабораторії у громаді стало можливе завдяки успішній співпраці влади Новопразької громади з міжнародними партнерами. Цифрову лабораторію у Новопразькому НВК  обладнають за підтримки програми DOBRE («Децентралізація приносить кращі результати та ефективність») від Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь