НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

У Новопразькій громаді розпочинають приймати проєкти до Бюджету участі

Дата: 31.08.2020 22:20
Кількість переглядів: 679

Фото без опису

«Колесо громади не покотиться без твоїх ідей» — під таким девізом у Новопразькій громаді відбулася інформаційна кампанія про можливості Бюджету участі для її жителів.

Два місяці, починаючи з 1 липня, мешканцям усіх старостинських округів Новопразької громади розповідали та показували, як можна втілити у життя цікаві проєкти за допомогою Бюджету участі.

За ці 2 місяці представники Новопразької селищної ради побували у всіх куточках Новопразької ОТГ: зустрічі з мешканцями відбулися у селищі Нова Прага, селах Пантазіївка та Шарівка, селищах Квітневе та Гайове.

Під час цих зустрічей вдалося налагодити зв’язок із лідерами думок старостинських округів, які допомагають знайти та підтримати потенційних авторів проєктів Бюджету участі. На цих зустрічах жителі цікавилися, як правильно подавати заявки, хто може долучитися до конкурсу проєктів, як визначають переможців, багатьма іншими аспектами.

Нагадаємо, що Бюджет участі у Новопразькій громаді стартував уперше. Він надає можливість кожному жителю ОТГ подати проєкт, спрямований на покращення життя свого населеного пункту. Проєкти-переможці обирають методом голосування самі жителі. А потім протягом календарного року підтримана ініціатива реалізується за кошти бюджету громади.

Фото без опису

Подання проєктів на конкурс розпочинається з 1 вересня. Прийматимуть заявки рівно місяць — до 1 жовтня.

Тим, хто має власні ідеї, але не знає, як писати проєкт, працівники Новопразької селищної ради можуть надати консультації та допомогти з реєструванням проєктів. А ті жителі, котрі не подають власних проєктів, але хочуть взяти участь у процесі покращення громади, можуть підтримувати конкурсантів та активно голосувати за ініціативи односельців, які будуть розміщенні на сайті у розділі «Бюджет участі» з 12 до 19 листопада.

Чекаємо на ваші проєкти. Адже саме ідеї громадян котять колесо громади!


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь