НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Підсумували бюджет і надали допомогу: у Новопразькій громаді відбувся виконком

Дата: 08.07.2020 16:25
Кількість переглядів: 1070

Фото без опису

Допомога жителям громади у скруті, бюджет за перше півріччя 2020 року та аварійні дерева у Гайовому — такими були головні питання порядку денного виконавчого комітету Новопразької селищної ради. Чергове засідання виконкому відбулося 8 липня у багатофункціональній залі Новопразької дитячої музичної школи.

Виконавчий комітет підтримав проєкти рішень про надання одноразової грошової допомоги жителям Новопразької ОТГ. Допомогу на лікування одержать жителі селища Нова Прага та села Шарівка, які опинилися у скрутних життєвих обставинах. Другим своїм рішенням члени виконкому надали одноразову матеріальну допомогу учасникам бойових дій в зоні АТО, які живуть на території Новопразької громади. Двоє ветеранів бойових дій отримають кошти відповідно до місцевої програми підтримки учасників АТО, яка діє у Новопразькій ОТГ.

Виконавчий комітет розглянув Звіт про виконання бюджету Новопразької селищної об’єднаної територіальної громади за І півріччя 2020 року. Проаналізувавши доходи та видатки громади за цей період, виконком вирішив внести звіт про виконання селищного  бюджету за перше півріччя на затвердження Новопразької селищної ради.

Потурбувалися члени виконкому і про благоустрій території у Гайовому. Зокрема, надали дозвіл на видалення аварійних дерев біля клубу та ФАПу селища Гайове. Видалити дозволили 11 акацій, які повністю загинули, знаходяться в аварійному стані та створюють загрозу для життя та здоров’я жителів селища.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь