НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Оголошення

06 Лютого, 2019 р., 10:37
Жителі Новопразької об’єднаної громади (с. Пантазіївка, с. Шарівка, смт Нова Прага)!  Почався період декларування доходів. Вам необхідно з’явитися в 205-206 кабінет Олександрійської ОДПІ (вул.Пролетарська, 17). При собі мати паспорт та ідентифікаційний номер.
04 Лютого, 2019 р., 09:33
За повідомленням Олександрійського РЕМ ПАТ «Кіровоградобленерго» у зв'язку з ремонтними роботами, які проводитимуть 7 лютого 2019 року (четвер) з 09:00-16:00 год., на 112 КТП буде припинено постачання електроенергії, яке охопить  частину селища виділену на карті червоним кольором.
01 Лютого, 2019 р., 14:37
Новопразька селищна рада Олександрійського району  Кіровоградської області згідно з Законом України «Про внесення змін до деяких Законів України щодо запровадження контрактної форми роботи в галузі культури та конкурсної процедури призначення керівника державного чи комунального закладу культури» оголошує конкурс на  заміщення вакантної  посади:
30 Січня, 2019 р., 16:37
Запрошуємо членів робочої групи, активних та небайдужих мешканців, взяти участь у четвертому засіданні робочої групи з розробки стратегії розвитку Новопразької ОТГ. Яке відбудеться 05.02.2019 року з 11.00 - 13.40 в приміщенні музичної школи.
26 Січня, 2019 р., 08:59
У неділю, 27 січня, вночі сніг, мокрий сніг, місцями - дуже сильний, налипання мокрого снігу, місцями ожеледь. Вдень місцями хуртовини, снігові замети. Пориви вітру 9-14 м/с. На дорогах ожеледиця. Температура повітря вночі від 3º морозу до 2º тепла. Протягом дня зниження температури повітря до 3-8º морозу.
25 Січня, 2019 р., 08:26
«Новопразька селищна рада Олександрійського району Кіровоградської області (смт Нова Прага, вул. Центральна, 14, Олександрійський район, Кіровоградська область, т. 6-11-37),  оголошує конкурс на заміщення  вакантної посади посадової особи місцевого самоврядування  Новопразької селищної ради:
20 Січня, 2019 р., 13:23
За прогнозом гідрометеоцентру, вночі 21 січня по м. Кропивницькому та місцями по Кіровоградській області очікується значний сніг, мокрий сніг, по місту та місцями по області налипання мокрого снігу, ожеледь. Протягом доби на дорогах утримається ожеледиця. (І рівень небезпечності, жовтий).
16 Січня, 2019 р., 15:18
На території Новопразької ОТГ з 1 листопада 2018 року розпочала роботу комунальна установа «Інклюзивно-ресурсний центр» Олександрійської районної ради Кіровоградської області, де надають психолого-педагогічні та корекційно-розвиткові послуги дітям віком від 2 до 18 років наступні спеціалісти:
10 Січня, 2019 р., 09:28
За інформацією обласного центру з гідрометеорології, вночі та вранці 10 січня по місту Кропивницький та по Кіровоградській області очікується туман, видимість 200-500 м. Вдень 10 січня налипання мокрого снігу. На дорогах збережеться ожеледиця.  Ускладнення погодних умов може зумовити порушення руху транспорту на окремих ділянкахдоріг. Служба порятунку закликає громадян бути уважними і обережними. Радимо дотримуватись наступних правил: - без особливої потреби не залишайте домівку, особливо у вечірній та нічний час доби; - обмежте пересування власним транспортом, особливо - на далекі відстані; віддайте перевагу громадському транспорту; - якщо вирушаєте в дорогу на власному автомобілі, ретельно перевірте справність транспортного засобу, наявність необхідних інструментів, достатній запас пального; подбайте, щоб батарея мобільного телефону була зарядженою і на рахунку було достатньо коштів для екстрених дзвінків; - дотримуйтесь безпечної дистанції та швидкості руху; - не забувайте увімкнути габаритні вогні чи протитуманні ліхтарі; - з особливою обережністю рухайтесь мостами, естакадами; - намагайтесь уникати ризикованих маневрів. Пішоходам радимо рухатись по тротуарах із обережністю, переходити дорогу лише в установлених для цього місцях, бути обережними та обачливими.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь