НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Перший Форум регіонального розвитку

Дата: 30.11.2017 19:55
Кількість переглядів: 773

Фото без опису29 листопада у Кропивницькому стартував перший Форум регіонального розвитку "Об'єднані територіальні громади Кіровоградщини: виклики, успіхи та перспективи", який організовано Кіровоградським Центром розвитку місцевого самоврядування за підтримки програми "U-LEAD з Європою" та Кіровоградською обласною державною адміністрацією,  що виступила партнером. До участі у Форумі запрошені представники перспективних громад. Захід відбувся у приміщенні  НВП «Радій». Головним спрямуванням  форуму було висвітлення  питаннь і проблем, які є на шляху до об’єднання громад, на шляху реалізації ключової реформи країни.

Неприховану цікавість викликали тезові виступи oчільника oблaсті Сергія Кузьменка, народних депутатів України Костянтина Яриніча та Олександра Горбунова.

Жваві обговорення неформально характеру проходили і під час кава-перерви.

Великий інтерес викликали тематичні блоки, як то «Регіональний розвиток та інвестиції» та «Соціально-гуманітарний розвиток», де обговорювалися найактуальніші проблеми сьогодення.

 Присутні мaли можливість ставити  запитaння нaчaльникaм депaртaментів сoціaльнo-гумaнітaрних нaпрямків тa регіoнaльнoгo рoзвитку.

Підводячи риску, координатор  Кіровоградського Центру розвитку місцевого самоврядування Олег Яременко висловив надію на успішне впровадження реформи з децентралізації в області та подякував учасникам за плідну роботу.

Участь у роботі форуму взяли представники Новопразької громади --  Ірина Сівова та Микола Бугайов.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь