НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Новий оберт молодіжного колеса: у Новопразькій громаді відбулися установчі збори з обрання членів Молодіжної ради

Дата: 24.07.2024 17:41
Кількість переглядів: 132

Фото без опису

24 липня в приміщенні Новопразької дитячої музичної школи зібралися кандидати на членство у Молодіжній раді та представники ініціативної групи для визначення складу Молодіжної ради при Новопразькій селищній раді. 

Нагадуємо, що молодіжна рада – це консультативно-дорадчий орган, який утворюється при органах місцевого самоврядування із представників молоді для консультування, розробки та реалізації молодіжної політики на місцях. Це інструмент молодіжного “голосу” та впливу, який дає можливість почути молодих людей.

Інформаційна кампанія з набору охочих стати членом Молодіжної ради розпочалася у квітні 2024 року, їй також передувала низка молодіжних заходів з молодіжної участі та активізму за підтримки ГО «Агенція сталого розвитку “Хмарочос”» в межах проєкту «Голос громади в місцевому самоврядуванні» Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). В межах Програми USAID DOBRE продовжиться Агенцію сталого розвитку «Хмарочос» супровід молодіжної ради, молодіжного центру та роботи загалом. 

До складу Молодіжної ради увійшли 10 представників та представниць молоді  з різних населених пунктів: Щербатюк Валерія, Школа Артем, Тонконог Іван, Данів Аліна, Нестеренко Марьяна, Єрмолаєва Анастасія, Адамович Олена, Хабібулліна Яна, Кузан Євгенія, Токар Діана.

На першому засіданні Молодіжної ради, яке має відбутися протягом місяця після установчих зборів, будуть обрані голова, секретар та заступник голови Молодіжної ради.

Молодіжна політика є невід’ємною частиною розвитку громади та запорукою гармонійного розвитку суспільства та держави. Сподіваємося на ефективні результати плідної праці новоствореної Молодіжної ради. Бажаємо наснаги та успіху в обертанні молодіжного колеса громади!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь