НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Новопразька громада допомагає військовим коштами на дрони та житло

Дата: 12.07.2024 19:07
Кількість переглядів: 198

Фото без опису

Новопразька громада підтримує Збройні Сили та учасників бойових дій з російськими окупантами. До програми підтримки військових частин ЗСУ, військ територіальної оборони та Нацгвардії України внесли необхідні зміни і виділили із селищного бюджету 200 000 гривень для підшефної військової частини. За ці кошти придбають безпілотники й засоби радіоелектронної боротьби, які гостро необхідні на фронті.

Окрім того, Новопразька громада допомогла забезпечити житлом ветерана війни, який отримав інвалідність, захищаючи країну від російської агресії.

На забезпечення лікування учасників бойових дій у міській стоматологічній поліклініці Олександрії громада виділила з місцевого бюджету 260 000 гривень.

Також під час коригування селищного бюджету кошти спрямували на заробітну плату для працівників дошкільної освіти, на придбання котла для Пантазіївської філії Новопразького ліцею №1, насоса для водопровідно-каналізаційного господарства громади та на паливно-мастильні матеріали для генераторів.

Відповідні рішення ухвалили депутати Новопразької селищної ради на черговій сесії 12 липня 2024 року. А також затвердили звіт про виконання бюджету Новопразької громади за перше півріччя 2024 року й підтримали низку проєктів рішень у сфері земельних відносин щодо затвердження технічної документації, надання ділянок у власність, проведення інвентаризації тощо.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь