НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Новопразька громада допомогла пораненим воїнам та сім’ям загиблих

Дата: 11.07.2024 14:48
Кількість переглядів: 98

Фото без опису

Новопразька громада підтримала коштами двох земляків, які отримали поранення у війні з російськими окупантами. Захисникам виділили із селищного бюджету по 15 000 гривень на лікування.

Щорічну фінансову допомогу надали родинам загиблих воїнів, захисників та захисниць України на придбання твердого палива та використання природного газу. Допомогу отримають 22 людини на суму загальну суму 330 000 гривень.

П’ятьом жителям громади, які потребують термінового лікування, надали фінансову підтримку від громади. Окрім того, люди, які надають жителям Новопразької громади соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі, отримають компенсацію за травень з місцевого бюджету.

Координаційну рада з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності утворили при Новопразькій селищній раді та затвердили її положення. Це дорадчий орган, який сприятиме здійсненню повноважень ради у цій сфері та у питаннях національно-патріотичного виховання та громадянської освіти у громаді. Він також займатиметься питаннями співпраці селищної ради з інститутами громадянського суспільства та провадження інформаційно-просвітницької діяльності щодо утвердження української ідентичності.

Відповідні рішення, а також рішення щодо статусу та проживання дітей,  ухвалив виконавчий комітет Новопразької селищної ради на своєму засіданні 11 липня 2024 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь