НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Вітання голови громади з Днем Конституції України

Дата: 28.06.2024 09:08
Кількість переглядів: 99

Фото без опису

Сьогодні українська держава відзначає особливе свято – День Конституції України! 28 червня 1996 року було прийнято Конституцію України – головний нормативно-правовий акт держави, який став ядром консолідації українського суспільства.
Сьогодні ж 856 день від моменту повномасштабного вторгнення військ рф в Україну. Свій цивілізований вибір ми вкотре змушені відстоювати у збройній боротьбі проти московської агресії. Конституція наголошує на абсолютній цінності людини, її життя і здоров'я, честі й гідності, недоторканності та безпеки. На тлі нескінченних злочинів окупантів, цінності, закладені в Основному Законі, для кожного українця набувають ще вагомішого і більш глибинного змісту.
Ми протистоїмо агресору, який зневажає юридичні норми, міжнародне право! За підтримки міжнародних партнерів  наближаємо нашу Перемогу, логічним продовженням якої буде притягнення до відповідальності держави-агресора. А цивілізований світ отримає шанс на встановлення стійкого миру та успішну реконструкцію глобальної системи колективної безпеки.
Хай же цей знаменний день ще більше згуртує українську націю і спрямовує всі її економічні і політичні сили, весь потенціал на перемогу у війні з росією.
Бажаю всім здоров’я і життєвої наснаги, благополуччя і достатку, взаєморозуміння та успіхів у всіх добрих справах і починаннях.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь