НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

У Новопразькій громаді допомогли захисникові та оновили порядок обліку дітей

Дата: 13.06.2024 13:24
Кількість переглядів: 192

Фото без опису

Новопразька громада підтримала земляка, який отримав поранення у боях з російськими окупантами. Пораненому захиснику відповідно до селищної програми надали 15 000 гривень з місцевого бюджету на лікування.

З бюджету громади також виділили кошти на компенсацію жителям, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі. Троє людей отримають виплати за травень.

У Новопразькій громаді затвердили оновлений порядок ведення обліку дітей дошкільного, шкільного  віку, вихованців та учнів освітніх закладів. Він діятиме з 1 липня 2024 року і передбачає використання автоматизованого комплексу освітнього менеджменту на всій території громади.

Новопразькій спеціальній школі КОР надали дозвіл на проведення земляних робіт для заміни каналізаційної мережі у зв’язку з руйнацією труб.

Усі ці рішення підтримали члени виконавчого комітету на черговому засіданні 13 червня 2024 року, а також розглянули низку питань щодо опіки, позбавлення батьківських прав та перебування дитини у патронатній сім’ї.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь