НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Новопразька громада спрямувала бюджетні кошти на обладнання для військових

Дата: 12.06.2024 15:54
Кількість переглядів: 157

Фото без опису

Підтримка військових сьогодні – пріоритетне завдання громади. Заради потреб підшефних військових частин у Новопразькій громаді скоригували місцевий бюджет та внесли зміни до селищної програми фінансової  підтримки Збройних Сил України, військ територіальної оборони України та Національної гвардії на 2024 – 2025 роки.

Новопразька громада виділила 200 000 гривень на придбання дронів DJI M 3 Pro для військової частини. Легкі, але потужні безпілотники допоможуть військовим вести розвідку, відстежувати ворога та швидко реагувати на дії російських окупантів.

Також з бюджету громади спрямували 100 000 гривень на придбання автомобільних запасних частин та оплату послуг з технічного обслуговування військової техніки.

Зміни до селищного бюджету торкнулися і галузі освіти. Зокрема, із селищного бюджету виділили кошти на облаштування укриття в дошкільному підрозділі Шарівського ліцею, на придбання електричної плити та господарчих матеріалів для дитячого садочка «Рукавичка» та на проходження медичного огляду педагогічними працівниками.

Відповідні рішення ухвалили депутати Новопразької селищної ради на позачерговій сесії 12 червня 2024 року.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь