НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

У колі відвертості і неформальності: зустріч молоді Новопразької громади з селищним головою

Дата: 30.05.2024 10:14
Кількість переглядів: 113

Фото без опису

29 травня 2024 року в актовій залі Новопразької дитячої музичної школи відбувся захід у форматі діалогу з головою громади. До кола спілкування долучилася молодь з різних населених пунктів громади. Розмова проходила у невимушеній атмосфері і охоплювала різноманітні питання: інфраструктура навчальних закладів та громади вцілому; екологічний стан; виклики, спричинені війною; формування і розподіл бюджету; залучення інвестицій; навички, які молодь хоче розвивати; потреби молоді громади.

Фото без опису

Важливою частиною бесіди став Молодіжний АРТ-центр і обговорення шляхів активізації його роботи. Однією з вагомих складових визначили створення посади молодіжного працівника, який і став би модератором молодіжного простору і рушієм розвитку молодіжної політики у громаді. Обговорювали важливість злагодженої комунікації влади з молоддю і можливості створення молодіжної медіаплатформи, яка виконувала б просвітницьку функцію в доступній та цікавій формі.

Завершилася зустріч підписанням громадського звернення, у якому молодь надала свої напрацьовані пропозиції з покращення молодіжної роботи у громаді. Богдан КУРУП закликав учасників заходу і надалі продовжувати співпрацю, розвивати коло спілкування, ділитися ідеями та долучатися до їх реалізації.

Фото без опису

 

Захід відбувся в межах проєкту «Голос громади в місцевому самоврядуванні» Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

У Дніпропетровській та Кіровоградській областях виконавцем проєкту «Голос громади в місцевому самоврядуванні» є ГО «Агенція сталого розвитку “Хмарочос”»

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь