НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Громада виділила кошти на ремонт водогону та військово-лікарську комісію

Дата: 24.05.2024 15:07
Кількість переглядів: 183

Фото без опису

У Новопразькій громаді внесли зміни до селищного бюджету, створили спеціальну групу для сприяння розвитку, перейменували вулиці та затвердили програму підтримки лікарні.

Селищний бюджет відкоригували відповідно до потреб громади. Понад 400 000 гривень з бюджету громади спрямували на ремонт водогону у Новій Празі. Ці кошти використають для реконструкції водопровідних мереж по вулиці Свободи.

Програму фінансової підтримки комунального підприємства «Центральна міська лікарня м. Олександрії» Олександрійської міської ради затвердили на 2024-2026 роки. Кошти із селищного бюджету спрямують на закупівлю медичних засобів, ліків, обладнання тощо для забезпечення  новопражців якісними лікарняним послугами в Олександрії. Згідно нової програми із бюджету громади виділили 100 000 гривень на утримання військово-лікарської комісії.

Робочу групу з місцевого економічного розвитку створили у громаді. Вона діятиме при виконавчому комітеті. Займатиметься координацією діяльності органів виконавчої влади, закладів, комунальних установ, підприємств та представників бізнесу і громадськості задля економічного зростання громади.

Вартість харчування у дитячих садочках та дошкільних підрозділах загальноосвітніх навчальних закладів громади зміниться з 1 червня. Обіди дошкільнят коштуватимуть 65 гривень на день.

У Новопразькій громаді також перейменували дві вулиці й один провулок відповідно до вимог законодавства. Вулиця Короленка перетворилася на Медову, вулиця 1-го Травня – на вулицю Захисників України, а провулок 8-го Березня – на провулок Тихий.

Усі ці рішення, а також близько двох десятків рішень у сфері земельних відносин, ухвалили депутати Новопразької селищної ради на черговій сесії 24 травня 2024 року.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь