НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

У громаді допомогли жителям та розробили програму підтримки лікарняних послуг

Дата: 24.05.2024 15:27
Кількість переглядів: 144

Фото без опису

Новопразька громада допомогла фінансово жителям, які опинилися у скрутних життєвих обставинах. Відповідно до заяв громадян, поданих до селищної ради, двом жителям виділили одноразову матеріальну допомогу. Кошти із селищного бюджету надали на лікування.

Для забезпечення жителів Новопразької громади якісною спеціалізованою медичною допомогою розробили програму фінансової підтримки комунального підприємства «Центральна міська лікарня м. Олександрії» Олександрійської міської ради на 2024-2026 роки. Фінансова підтримка олександрійської лікарні необхідна для того, щоб новопражці мали змогу отримувати належні медичні послуги зі вторинної допомоги у сусідньому місті. Кошти спрямують на закупівлю медикаментів, виробів медичного призначення, медичного обладнання, оплату енергоносіїв тощо. Програму фінансової підтримки винесли на затвердження Новопразької селищної ради.

Ці рішення підтримав виконавчий комітет Новопразької селищної ради на своєму засіданні 24 травня. А також ухвалив питання щодо перебування дитини у патронатній сім’ї. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь