НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

У Новопразькій громаді допомагають пораненим та реформують харчування школярів

Дата: 11.04.2024 15:10
Кількість переглядів: 82

Фото без опису

Новопразька громада надала фінансову підтримку захисникам, пораненим у війні з російськими окупантами. Двоє учасників бойових дій отримали по 15 000 гривень на лікування.

У громаді створили спеціальну комісію, яка займатиметься розглядом заяв від внутрішньо переміщених осіб, що захищали незалежність України. Учасники бойових дій та ветерани війни з інвалідністю з цієї категорії матимуть право на отримання грошової компенсації за житло за результатами роботи комісії.

Четверо жителів громади одержать разову матеріальну допомогу із селищного бюджету. Це люди, які опинилися в скрутних життєвих обставинах і потребують коштів на лікування.

Спеціалісти селищної ради розробили програму для реалізації Стратегії реформування системи шкільного харчування на території Новопразької громади на 2024-2027 роки. Вона дозволить модернізувати харчоблоки у школах та забезпечити школярам різноманітне, збалансоване і якісне харчування.

Обидві програми мають затвердити депутати Новопразької селищної ради.

Окрім того, у громаді виплатили компенсацію за березень людям, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі та розглянули питання опіки. Усі ці рішення ухвалили на засіданні виконавчого комітету 11 квітня 2024 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь