НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Молодіжні містки

Дата: 07.04.2024 13:19
Кількість переглядів: 64

Фото без опису

Спілкування у колі однодумців та обмін досвідом, саме так молодь Новопразької громади провела суботній день 06 квітня у м. Олександрія. Молодіжний простір «Другий поверх» став осередком заходу з мережування та налагодження молодіжних містків між сусідніми громадами.

Молодь з Новопразької, Знам’янської та Приютівської громад вивчала досвід дієвої роботи молодіжних просторів та налагоджувала партнерські містки. Нові ідеї та практики стали цінним багажем знань, яким поділилася команда «Другого поверху».

Програма зустрічі також включала демоверсії трьох різних форматів молодіжних заходів з використанням різноманітних методів і охоплювала широкий спектр інтересів учасників. А невимушена атмосфера заходу сприяла створенню нових дружніх знайомств для подальшої співпраці.

 

«Молодіжні містки: візит молодіжного активу Новопразької, Знам’янської та Приютівської  громад в молодіжний простір “Другий поверх”» організовано ГО «Агенція сталого розвитку “Хмарочос”» у партнерстві з Молодіжним простором «Другий поверх» в межах проєкту «Голос громади в місцевому самоврядуванні» Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

 

У Дніпропетровській та Кіровоградській областях виконавцем проєкту «Голос громади в місцевому самоврядуванні» є ГО «Агенція сталого розвитку “Хмарочос”».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь