НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Новопразька громада надала допомогу військовим та жителям на лікування

Дата: 11.03.2024 13:12
Кількість переглядів: 246

Фото без опису

Учасники бойових дій та родини військових отримали фінансову підтримку від громади. Двом захисникам, котрі отримали поранення у війні з російськими окупантами, виділили по 15 000 гривень на лікування.

Матеріальну допомогу надали також родині захисника, який потрапив у полон під час військових дій. Розглянувши заяву сім’ї полоненого, із селищного бюджету виділили підтримку у розмірі 20 000 гривень.

Також одноразову матеріальну допомогу одержали від Новопразької громади жителі, котрі опинилися у складних життєвих обставинах. Двом заявникам надали кошти на лікування.

З метою розвитку і підтримки волонтерського руху на території Новопразької громади трьох осіб уповноважили на провадження волонтерської діяльності. Вони займатимуться наданням волонтерської допомоги ЗСУ та іншим військовим формуванням під час воєнного стану та заходами, необхідними для захисту безпеки населення та оборони України. 

Відповідні рішення, а також питання опіки та майна неповнолітніх, ухвалив виконавчий комітет Новопразької селищної ради на своєму засіданні 11 березня 2024 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь