НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Новий екскаватор допоможе покращити водопостачання у Новопразькій громаді

Дата: 27.02.2024 10:39
Кількість переглядів: 391

Фото без опису

У Новопразькій громаді поповнення техніки. Співпрацюючи із міжнародними партнерами у програмі USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність (DOBRE)» та Global Communities Ukraine, громада залучила кошти на придбання екскаватора.

Новенький екскаватор-навантажувач вартістю 2,7 мільйона гривень вже прибув до громади й скоро розпочне роботу. Техніка необхідна для виконання земляних та вантажних робіт у рамках програми покращення послуг водопостачання у населених пунктах громади.

За підтримки DOBRE та Global Communities Новопразька громада реалізує проєкт «Покращення водопостачання (збільшення потужності водомережі у зв’язку зі збільшенням потреб та кількості споживачів)». За допомогою нової техніки у рамках проєкту планується відремонтувати пошкоджені та замінити мережі водопостачання, що вийшли з ладу.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь