НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Пліч-о-пліч! Разом до перемоги!

Дата: 06.02.2024 10:46
Кількість переглядів: 258

Фото без опису

«Пліч-о-пліч» – гасло, що об’єднало учнів України у спортивних змаганнях. 05 лютого у Новопразькій громаді урочисто стартував ІІ етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги», покликаний залучити якомога більше школярів до занять фізкультурою і спортом, сформувати у них лідерські якості і допомогти знайти нових друзів. 


Повітряна тривога внесла свої корективи у програму заходу, але не завадила відкриттю змагань у Новопразькому ліцеї №1. З побажаннями перемоги та яскравих вражень до учасників звернулися секретар Новопразької селищної ради Василь Гейко; директорка Новопразького ліцею № 1 Лариса Мітленко; головні спеціалісти відділу освіти, молоді та спорту Андрій Небелиця і Середа Анна та амбасадор проєкту - майстер спорту України з окремих дисциплін пауерліфтингу Владислав Ладиченко. 


ІІ етап ліги стартував товаристськими матчами з футзалу та  волейболу. Змагання чергувалися з досить новим для нашої громади видом спорту – черліденгом. 
Під час заходу юні спортсмени отримали від Новопразької селищної ради волейбольні м’ячі для подальшого відточення своєї майстерності. Наступним етапом Всеукраїнської шкільної ліги стане боротьба за першість на рівні Олександрійського району.
Бажаємо нашим спортсменам наснаги, високих результатів і задоволення від змагань та нових знайомств! 
ПЛІЧ-О-ПЛІЧ! РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь