НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Новий рік – нова допомога!

Дата: 04.01.2024 18:22
Кількість переглядів: 64

Різдвяні та Новорічні свята стали для жителів громади ще однією можливістю для допомоги землякам, які боронять Україну від російських окупантів.

Фото без опису

Так, учасники хору старших класів Новопразької дитячої музичної школи гучними колядками віншували громаду, бажаючи щастя-здоров’я, многих літ і всяких статків. Колядників радо вітали, пригощали смаколиками, наділяли подарунками та «обдаровували копієчкою». Юні виконавці ж вирішили усі наколядовані кошти спрямувати на допомогу воїнам-землякам. До коштів, наданих учасниками хору, також долучилися працівники селищної ради. За зібрану суму вдалося придбати необхідний шанцевий інструмент: 9 лопат та 4 сокири.

Фото без опису

Колективи Новопразьких будинків культури №1 та №2 разом з небайдужими мешканцями громади старанно трудилися над виготовленням 11 маскувальних сіток. Місцеві фермери та приватні підприємці долучилися, надавши більшу частину матеріалів для роботи майстрів.

Фото без опису Фото без опису

Усі зібрані речі вже найближчим часом слугуватимуть нашим захисникам і допомагатимуть у боротьбі за незалежність. Наближаймо Перемогу разом!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь