НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Сповнені креативних ідей: у громаді відбувся воркшоп з активізації молодіжної роботи

Дата: 22.12.2023 20:23
Кількість переглядів: 135

Фото без опису

22 грудня на базі молодіжного АРТ-центру відбувся воркшоп з молодіжної роботи для працівниць та працівників сфери молоді, спорту, культури та освіти Новопразької громади, покликаний підвищувати залучення молоді та соціально згуртовувати усіх, хто дотичний до сфери молодіжної політики.

У ході зустрічі учасники засвоювали та використовували на практиці нові теоретичні знання про механізми впровадження та реалізації молодіжної роботи, хто є її учасниками; ознайомлювалися з різноманітними інструментами збору та аналізу інформації, з широким вибором форм і методів залучення молоді до життя громади; шукали шляхи визначення і задоволення потреб молоді.

Фото без опису

Організатори заходу, ГО "Агенція сталого розвитку "Хмарочос"", поділилися з присутніми прикладами  дієвих практик, що втілилися у життя в інших громадах України, що надихнуло до напрацювання низки ідей заходів зі згуртування для  молодих мешканців і нашої громади. Вони сприятимуть залученню молоді до прийняття рішень у громаді, до спільних проектів її розвитку.

Фото без опису

Завершилася зустріч виготовленням пам'ятних флікерів (світловідбивачів) і обговоренням організаційних можливостей для креативних ідей заходів, що відбудуться вже цієї зими.

Фото без опису

Даний воркшоп реалізувала громадська організація "Агенція сталого розвитку "Хмарочос"" у рамках проекту "Голос громади у місцевому самоврядуванні" Програми "Децентралізація приносить кращі результати та ефективність (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком'юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь