НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Новопразька громада надала допомогу військовим та визначалася з бюджетом на 2024 рік

Дата: 19.12.2023 13:09
Кількість переглядів: 212

Фото без опису

Новопразька громада надала допомогу військовослужбовцям, які були поранені у боях з російськими окупантами. Четверо захисників одержать по 15 000 гривень із селищного бюджету. Шістьом учасникам бойових дій виділили фінансову підтримку до Дня захисників і захисниць України – по 2000 гривень кожному.

Надала громада допомогу і жителям, котрі опинилися у складних життєвих обставинах. Двоє людей, що звернулися з відповідною заявою, отримають кошти на лікування.

Разом з тим у Новопразькій громаді визначили обсяг бюджету на 2024 рік та розробили програму соціально-економічного розвитку. Також на наступний рік розробили програму допризовної підготовки, військово-патріотичного виховання молоді, організації приписки до призовної дільниці, призову громадян України на строкову військову службу та виконання заходів із мобілізації. Бюджет та програми має затвердити Новопразька селищна рада.

У громаді прийняли план роботи виконавчого комітету Новопразької селищної ради на 2024 рік, графік особистого прийому жителів селищним головою, заступниками селищного голови, секретарем селищної ради, керуючим справами виконавчого комітету та старостами, план роботи відділу освіти, молоді та спорту.

Відповідні рішення ухвалив виконавчий комітет Новопразької селищної ради на своєму засіданні 19 грудня.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь