НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Рішення виконавчого комітету від 01 грудня 2023 року

Дата: 01.12.2023 16:05
Кількість переглядів: 75

 

1. Рішення №144 «Про затвердження цільової програми забезпечення перебування внутрішньо переміщених осіб в закладах загальної середньої та дошкільної освіти Новопразької селищної територіальної громади на 2024 рік»

2. Рішення №145 «Про затвердження Програми забезпечення відшкодування вартості проїзду педагогічних працівників закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти Новопразької селищної ради до місць роботи та у зворотному напрямку на 2024 рік»

3. Рішення №146 «Про затвердження Програми фінансування проведення заходів та свят на території Новопразької селищної територіальної громади на 2024 рік»

4. Рішення №147 «Про затвердження Програми забезпечення відшкодування вартості проїзду працівникам комунального закладу «Центр надання соціальних послуг Новопразької селищної ради Олександрійського району Кіровоградської області» на 2024 рік»

5. Рішення №148 «Про надання одноразової матеріальної допомоги на поховання виконавцю волевиявлення померлого або особі, яка зобов’язалася поховати померлого (загиблого) ветерана війни, учасника бойових дій, військовослужбовця, загиблого у період дії воєнного стану внаслідок агресії російської федерації на території України, жителів Новопразької селищної ради»

6. Рішення №149 «Про надання одноразової матеріальної допомоги сім’ї загиблого учасника бойових дій внаслідок агресії російської федерації на території України, жителів Новопразької селищної ради»

7. Рішення №150 "Про виплату матеріальної допомоги (щорічної) на придбання твердого палива та використання природного газу членам сімей загиблих (померлих) учасників бойових дій, ветеранів війни, захисників і захисниць України»

8. Рішення №151 «Про матеріальну допомогу (одноразово) до Дня захисників і захисниць України за рахунок коштів бюджету Новопразької селищної територіальної громади жителям Новопразької громади - учасникам бойових дій, ветеранам війни, захисникам і захисницям України та членам сімей загиблих (померлих) захисників та захисниць України, безвісти зниклих за особливих обставин, які перебувають в полоні»

9. Рішення №152 «Про надання одноразової матеріальної допомоги жителям Новопразької громади – членам сімей учасників бойових дій, ветеранів війни, захисників і захисниць України, безвісти зниклих за особливих обставин, або які перебувають в полоні»

10. Рішення №153 "Про затвердження Програми благоустрою населених пунктів Новопразької селищної територіальної громади на 2024 рік"

11. Рішення №154 "Про влаштування малолітньої дитини до сім’ї патронатного вихователя"

12. Рішення №155 "Про затвердження Програми фінансової підтримки Комунального підприємства «Благоустрій Новопразької громади Олександрійського району Кіровоградської області» на 2024 рік"

13. Рішення №156 "Про затвердження Програми фінансової підтримки Новопразького комунального підприємства на 2024 рік"

14. Рішення №157 "Про визначення переліку об’єктів  та видів громадських робіт для правопорушників, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді громадських робіт та для засуджених до громадських робіт за кримінальним кодексом України  на території Новопразької територіальної громади на 2024 рік"

15. Рішення №158 "Про визначення переліку об’єктів  та видів суспільно – корисних робіт  для порушників, на яких судом накладено адміністративне стягнення  у вигляді суспільно – корисних робіт на території Новопразької територіальної громади на 2024 рік"

16. Рішення №159 "Про надання одноразової матеріальної допомоги жителям Новопразької громади, які є учасниками ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, особами, постраждалим від наслідків аварії на Чорнобильській АЕС"

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь