НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Рішення виконавчого комітету від 20 листопада 2023 року

Дата: 23.11.2023 13:36
Кількість переглядів: 134

1. Рішення №135 "Про виплату матеріальної допомоги (щорічної) на придбання твердого палива та використання природного газу членами сімей загиблих (померлих) учасників бойових дій, ветеранів війни, захисників і захисниць України"

2. Рішення №136 "Про виплату компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду"

3. Рішення №137 "Про  надання одноразової матеріальної допомоги жителям Новопразької громади - членам сімей учасників бойових дій, ветеранів війни, захисників і захисниць України, безвісти зниклих за особливих обставин, або які перебувають в полоні"

4. Рішення №138 "Про надання одноразової матеріальної допомоги пораненому учснику бойових дій, іншим категоріям громадян, у період дії воєнного стану внаслідок агресії російської федерації на території України"

5. Рішення №139 "Про надання грошової допомоги громадянам"

6. Рішення №140 "Про матеріальну допомогу (одноразово) до Дня захисників і захисниць України за рахунк коштів бюджету Новопразької селищної територіальної громади жителям Новопразької громади - учасникам бойових дій, ветеранам війни, захисникам і захисницям України та членам сімей учасників бойових дій, ветеранів війни, захисників і захисниць України, безвісти зниклих за особливих обставин, або які перебувають в полоні"

7. Рішення №141 "Про затвердження Програми фінансування видатків на компенсаційні виплати за пільгові перевезення окремих категорій громадян залізничним транспортом приміського сполучення на 2024 рік"

8. Рішення №142 "Про затвердження Програми фінансування видатків на компенсаційні виплати за пільговий проїзд автомобільним транспортом окремих категорій громадян, які проживають на території Новопразької селищної ради, на 2024 рік"

9. Рішення №143 "Про затвердження норм витрат палива і мастильних матеріалів на автомобіль ГАЗ 32213-14"

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь