НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Літературний вечір Оксани Забужко

Дата: 25.11.2017 17:56
Кількість переглядів: 676

Фото без опису23 листопада о18:00 у театрі ім. М. Кропивницького пройшов літературний вечір Оксани Забужко – письменниці, поетеси, філософа, культуролога, яка презентувала збірку короткої прози "Після третього дзвінка вхід до зали забороняється" та книги есеїстики "І знов я влізаю в танк".

Шанувальники естетично-філософської прози та поезії з Нової Праги та  Олександрії  отримали чудову нагоду зустрітися з українською літературною зіркою №1.

Пані Оксана — одна з небагатьох інтелектуалів, хто глибоко і філософськи аналізує всі ті суспільні процеси, які сьогодні відбуваються в нашій країні. Сама письменниця зізнається, що в умовах інформаційної війни, замість того, щоб писати романи про справді важливі речі: любов і людей, їй доводиться «відстрілюватися». Таким публіцистичним «снарядом» є остання книга письменниці «І знов я влізаю в танк …». Вона входить до ТОП-10 найбільш значущих українських авторів за версією Forbes. ЇЇ романи викликають скандальну реакцію у РФ, нею захоплюється цілий світ. При цьому, як каже сама авторка, вона далека від образу чоловікоподібної феміністки. Вона, так би мовити, ніжна і дивовижна.

Завершився  літературний вечір  автограф-сесєю. Усі відвідувачі заходу мали можливість придбати книги за цінами видавництва.

Організатор поїздки – учитель української мови і літератури Новопразького НВК Наталія Бугайова.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь