НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Запрошення до лав Національної гвардії України

Дата: 28.11.2017 17:53
Кількість переглядів: 850

Фото без описуВ рамках проведення акції по запрошенню громадян селища на службу за контрактом до лав Національної гвардії України, до Нової Праги завітали військовослужбовці гвардійської авіаційної бази, в/ч 2269, м. Олександрія. Виступ військового оркестру привертав увагу жителів селища, а тендітна берегиня нашого миру і спокою спілкувалася з громадянами селища.
Національна гвардія України є військовим формуванням з правоохоронними функціями, що входить до системи Міністерства внутрішніх справ України і призначено для виконання завдань із захисту та охорони життя, прав, свобод і законних інтересів громадян, суспільства і держави від злочинних та інших протиправних посягань, охорони громадського порядку та забезпечення громадської безпеки, а також у взаємодії з правоохоронними органами - із забезпечення державної безпеки і захисту державного кордону, припинення терористичної діяльності, діяльності незаконних воєнізованих або збройних формувань (груп), терористичних організацій, організованих груп та злочинних організацій.

Консультації з приводу вступу на військову службу за контрактом проводять працівники військово-облікового столу Новопразької селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь