НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Запрошення до лав Національної гвардії України

Дата: 28.11.2017 17:53
Кількість переглядів: 864

Фото без описуВ рамках проведення акції по запрошенню громадян селища на службу за контрактом до лав Національної гвардії України, до Нової Праги завітали військовослужбовці гвардійської авіаційної бази, в/ч 2269, м. Олександрія. Виступ військового оркестру привертав увагу жителів селища, а тендітна берегиня нашого миру і спокою спілкувалася з громадянами селища.
Національна гвардія України є військовим формуванням з правоохоронними функціями, що входить до системи Міністерства внутрішніх справ України і призначено для виконання завдань із захисту та охорони життя, прав, свобод і законних інтересів громадян, суспільства і держави від злочинних та інших протиправних посягань, охорони громадського порядку та забезпечення громадської безпеки, а також у взаємодії з правоохоронними органами - із забезпечення державної безпеки і захисту державного кордону, припинення терористичної діяльності, діяльності незаконних воєнізованих або збройних формувань (груп), терористичних організацій, організованих груп та злочинних організацій.

Консультації з приводу вступу на військову службу за контрактом проводять працівники військово-облікового столу Новопразької селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь