НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Феєрія танцювального мистецтва

Дата: 01.08.2017 17:00
Кількість переглядів: 765

Фото без опису      30 липня 2017 року пройшов звітний концерт  танцювального колективу «Невгамовні».

   На концертному майданчику  зібралося багато небайдужих людей, для яких хореографія стала частинкою життя, а вдячний колектив щиро дарував глядачам свої виступи. На захід завітали хореографічний гурт «Смайл» та гурт  Центрального будинку культури селища Олександрійське.    

   У своїй натхненній промові селищний голова Ольга Горбенко висловила подяку керівникам танцювального колективу Артему Завадському та Василю Гейку за сумлінну працю, участь у конкурсах різного ґатунку, подякувала батькам за відмінне виховання дітей та нагородила подяками кожного учасника.

   Кожен виступ, як квітка, вплітався в загальний віночок, що розквітнув різнобарв’ям під час концерту. Невгамовні танцівники майже три години демонстрували свою маленьку модель життя зі своїми емоціями та переживаннями. На розсуд глядачів були представлені сучасні та народні хореографічні композиції, які вражали своєю різноплановістю, креативністю та творчим підходом керівників колективу. Серед здобутків колективу ряд неймовірних перемог, зокрема, звання «золотий призер» та І місце у ІІІ Всеукраїнському фестивалі хореографічного мистецтва  «ПЛАНЕТА ДЕНС ФЕСТ» м. Чернігів 2015рік, дипломанти І-го Фестивалю художньої самодіяльності «Березневий першоцвіт» село Приютівка 2015рік, лауреати І-го ступеня Міжнародного телевізійного фестивалю-конкурсу мистецтв «Зоряний олімп» м. Полтава 2016 рік, сертифікат учасника всеукраїнських змагань з вуличних стилів танцю – хіп-хоп та та брейк-данс на «Новій хвилі»  м. Олександрія 2016 рік, стали володарями гран-прі Х відкритого фестивалю конкурсу хореографічного мистецтва «Сонячні танці 2016» м.Олександрія.
   У концерті взяли участь усі групи колективу «Невгамовні»: «Бубочки», «Моб», «Флеш» та «Старші».

   Феєричного настрою додав глядачам флешмоб від керівників колективу Артема Завадського та Василя Гейка.

   Окрасою концерту став виступ гурту «Джаз бенд» – випускників Новопразької дитячої музичної школи. Треба віддати їм належне – настрій підняли усім.

   Неперевершені ведучі  Інна Сергієнко та Максим Кісільов  дарували усім присутнім цікаві спостереження, дотепні жарти, приємні посмішки та гарний настрій.

   Фінальним акордом свята стали  смаколики та повітряні кульки, які отримали учасники від селищного голови  Горбенко О.Г., за підтримки голови ФГ «Норд»  Сергія Градовського, депутата селищної ради Владислава Левандовського та підприємців селища Олександрійське.

    Маємо надію, що різнобарвний віночок творчості буде  поповнюватися новими квітками перемог та здобутків!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь