НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

У Новопразькій громаді оновили перелік адміністративних послуг та виділи кошти на освітні заклади

Дата: 03.11.2023 14:03
Кількість переглядів: 306

Фото без опису

У Новопразькій громаді внесли зміни до переліку послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг Новопразької селищної ради. Відповідно до постанови Кабміну виключили кілька послуг, що стосуються земельних питань та адміністративних послуг ДСНС. Разом з тим послуги соціального характеру відкоригували відповідно до реалій війни, прописавши у назвах, які послуги можуть отримати учасники бойових дій, родичі загиблих захисників, люди з інвалідністю внаслідок війни, учасники війни, волонтери. Це дозволить жителям громади легше орієнтуватися у послугах центру.

Зазнав коригувань і селищний бюджет Новопразької громади. За рахунок перерозподілу коштів з бюджету виділили фінансування на поточний ремонт системи опалення Пантазіївської філії Новопразького ліцею№1 та придбання для неї твердопаливного котла. Також у бюджеті знайшли кошти на придбання теплових пушок для навчальних закладів і реалізації робочого проєкту з капітального ремонту приміщення теплогенераторної дитячого садочка «Сонечко». А Новопразькому комунальному підприємству надали фінансову підтримку на оплату електроенергії та технічне обслуговування сміттєвоза.

Відповідні рішення ухвалила Новопразька селищна рада на позачерговій сесії 3 листопада, а також затвердила проєкти землеустрою жителям громади. 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь