НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Новопразька громада придбала велосипеди для соціальних працівників

Дата: 02.11.2023 16:07
Кількість переглядів: 132

Фото без опису

Соціальні працівники Новопразької громади – люди з великим серцем, котрі долають чималі відстані заради допомоги своїм підопічним. На сьогодні соціальної допомоги вдома потребують 78 людей похилого віку та людей з інвалідністю, більшість з яких живуть у віддалених куточках громади.

Новопразька громада подбала про працівників КЗ «Центр надання соціальних послуг Новопразької селищної ради», котрі доглядають за підопічними вдома. Для потреб соціальних працівників громада придбала нові велосипеди. Вручення транспорту відбулося першого листопада 2023 року.

Фото без опису     

Велосипеди допоможуть соціальним працівникам ефективніше використовувати робочий час та суттєво полегшать їхню роботу. А підопічні центру соціальних послуг швидко отримуватимуть продукти харчування, господарські товари, ліки та інше, які їм доставляють соцпрацівники.

Гроші на придбання велосипедів виділили з бюджету громади.

Транспорт став корисним подарунком працівникам до свята. Щороку у першу неділю листопада в Україні відзначають День працівника соціальної сфери. Тож вітаємо усіх соціальних працівників Новопразької громади з професійним святом та дякуємо за турботу про наших жителів!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь